top of page

Agenda

MINI RETRAITE

MASSAGE & ADEM-
BEGELEIDING

DATUM IN OVERLEG

Kom helemaal tot rust met een gecombineerde massage- en adembehandeling. Spanning opgeslagen in het lichaam komt vrij en gaat weer stromen. Hoe dieper de ontspanning hoe ruimer de ademervaring. Je komt letterlijk en figuurlijk ruimer in je vel. Een sessie duurt 1 uur, aangevuld met Yoga Nidra 1,5 uur.

WORKSHOPS

14 juni 2024

INTRODUCTIE CHAKRA'S

VRIJDAG 14 juni 2024
13:00 - 16:00 uur

Een intensieve en inspirerende middag. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk met enige yoga ervaring en interesse in reflectie en verdieping. Met yoga, kennis, adem- en ontspanningsoefeningen, visualisaties, mantra's, meditatie en yoga nidra onderzoek en ervaar je de Chakra's of ook wel bewustzijnsgebieden. 14 juni staan de energie en kwaliteiten van het 1e t/m het 4 Chakra centraal.

RETRAITE

20 maart 2024

CHAKRA'S ERVAREN

20 – 22 MAART 2024, thema: ‘Verbinding met de āsana’s, jezelf van binnenuit ontdekken’.
"Deze retraite zie ik als een cadeau aan jezelf. Het voelde heel fijn om weer in contact te komen met mijn lijf, naar binnen te keren en weer te voelen wat belangrijk voor mij is."
Anne Madrid y Lopez

YOGA & ADEM RETRAITE

25 september 2024

CHAKRA'S ERVAREN

25 – 27 SEPTEMBER 2024, thema ‘De ontdekking van de adem, thuiskomen in jezelf.'
De adem is het hart van yoga, het doet je bewegen, het draagt de adem en brengt je dicht bij jezelf. De energie en de kracht van de adem maakt dat het -weer- gaat stromen. Volledig opgeladen en uitgerust kom je weer thuis.

bottom of page