top of page
IMG_7977.HEIC

‘Het lijkt alsof Natanja het licht voor je aan doet. Ze laat het licht schijnen op wat ik nodig heb. Op die manier zie ik wat ik te doen heb, ben waar ik aan wil werken. Ik laat wat er niet toe doet makkelijker los en voel me krachtiger in mezelf staan.’
Robine

Natanja van den Brink is aangesloten bij

Over Natanja

Positief en nieuwsgierig sta ik in het leven. Wat jou drijft en hoe je in het leven staat wekt mijn interesse. Zonder vastomlijnde verwachtingen ga ik het leven aan. Magie ontstaat wanneer je leert dansen op de golven van het leven. Met een glimlach ervaar ik het glas als meer dan halfvol: het stroomt over. Een gevoel van geluk of intense vreugde kan zomaar ontstaan, bijvoorbeeld als ik in het bos loop met de honden, aan het koken ben of het gras onder mijn voeten voel.

Alles wat je overkomt verrijkt je leven, ook al voelt het misschien soms als een tegenslag. Dat is omdat het iets van binnen aanraakt wat je liever niet wilt zien. Gaan bewegen in of uit de vorm is mijn motto wanneer ik het gevoel heb vast te zitten of toe ben aan verandering. Beweging brengt je onbewust ergens naartoe. De weg biedt reflectie en inzicht. Het is zo mooi om jou te mogen begeleiden, omdat we nooit weten hoe het proces zal verlopen.

 

De naam Natanja komt uit het Hebreuws en betekent zoveel als ‘geschenk van God.’ Ik geloof dat ieder van ons een lichtende vonk is. Deze levensvonk of zuiver bewustzijn verbindt mensen, dieren en de natuur als onderdeel van een groter, cyclisch geheel. Zonder water en licht groeit niets; zo hebben wij ook voeding nodig om ons te ontwikkelen. We mogen allemaal op onze eigen en unieke manier invulling geven aan het leven dat ons verbindt. Jijzelf hebt alles al in huis om te zijn wie je bent. Het zou heel simpel kunnen zijn om de levenskracht die in je leeft aan te spreken. Maar die zoektocht naar je ware potentieel kan ondergesneeuwd raken door indrukken en ervaringen. Het licht hierop laten schijnen, zodat zich toont wat gezien wil worden, is wat mij drijft in het leven.

Lees meer in mijn blogs

logo-nieuw-zw.png
bewust haarlem.png
bottom of page