top of page
natanja van den brink yoga.jpeg

De manier waarop Natanja lesgeeft is helder, duidelijk en to the point. Op die manier kom je heel natuurlijk in een meditatieve flow. M’n hoofd is rustig en geconcentreerd. Alle lijstjes lossen op. Aan het einde van de les ervaar ik een gelukzalige ontspanning. Totaal uitgerust en fris start ik dan (opnieuw) de dag. Iedere week weer!

Irene

Lessen

Ben je een beginner of meer ervaren? Iedereen die interesse heeft om yoga te volgen is welkom bij de Hatha-yogalessen die ik aanbied. Je volgt de les op je eigen manier en vindt de verdieping die bij je past.

In de Muziekschuur in Bloemendaal en bij Yogastudio Kleverpark in Haarlem geef ik wekelijks lessen. Ben je op zoek naar (nog) meer verdieping? Ik bied ook bijscholing en intervisie aan.

Locaties

Muziekschuur

Woensdag 7:30 – 8:45 uur
Woensdag 9:00 – 10:15 uur

 

Yogastudio Kleverpark

Maandag 20:30 – 21:45 uur

 

Tarieven

Tussen € 11 en € 13,75 per les, afhankelijk van de locatie.

Coaching

De aanleiding voor privé sessies kan heel divers zijn. Misschien heb je een gehaast gevoel van altijd onderweg zijn, zie je door de bomen het bos niet meer, slaap je onrustig of ervaar je een opgefokt gevoel met je hart in je kruin. Wat je beweegreden ook is, ik begeleid je graag naar meer rust en ontspanning.

Natanja van den Brink Bloemendaal Yoga
bottom of page