top of page
Natanja van den brink yoga bloemendaal coaching chakra;s

'Iedere keer ben ik weer verbaasd wat de adem voor me doet. Het werkt heel verdiepend en ik voel me meer thuis in mezelf.'

Mira

Coaching

De aanleiding voor privé-sessies kan heel divers zijn. Misschien heb je een gehaast gevoel van altijd onderweg zijn, zie je door de bomen het bos niet meer, slaap je onrustig of ervaar je een opgejaagd gevoel met je hart in je kruin. Wat je beweegreden ook is, ik begeleid je graag naar meer rust en ontspanning. Op die manier versterk je je innerlijke kracht en zie je helder wat je te doen hebt in het leven. Ook ben je welkom voor een APK – een moment van vertragen en inchecken bij jezelf.

Afhankelijk van wat je aandraagt vormt zich de inhoud van de sessies. Op een natuurlijke en intuïtieve manier weet ik jou te begeleiden via yoga-, adem- en diverse oefeningen. De sessies kunnen zowel binnen als buiten in de natuur plaatsvinden. Coaching en eendaagse retraites zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in reflectie.

Ben je nieuwsgierig naar yoga en voelt het nog onwennig? Privé sessies kunnen helpen om je meer vertrouwd te raken met lichaam- en adembewustzijn.

Wat fijn om een workshop te volgen. Nu realiseer ik me dat ik al veel te lang te weinig voor mezelf heb gedaan. Dit is een mooie stimulans om yoga weer op te pakken!
Merel
bottom of page