top of page
_DSC0856.jpg

‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt, een gevoel van rust daalde in mij neer. Heel prettig én ook nog onwennig, ik wil hier graag verder mee aan de slag.’
een deelnemer

Specials

In yogascholen, bij bedrijven of op andere locaties geef ik specials. De inhoud van deze specials bepalen we in overleg. De specials zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga, van beginner tot yogadocent.

Yogascholen 
Bij verschillende yogascholen geeft Natanja specials. Het zijn workshops, cursussen of interactieve lezingen met thema’s als ‘Vind jouw flow’, ‘Gronden, hoe doe je dat?’, ‘Reis door de chakra’s’, ‘Hoe je ademt zo denk je en hoe je denkt zo adem je’, ‘Wat is de waarheid?’ en meer. Kijk in de agenda.

 

Beheer jijzelf een yogaschool? Met liefde verzorgt Natanja ook bij jou een special. (Bijna) alles is mogelijk, voor iedere aanleiding is een thema te bedenken.

 

Bedrijven 
Met bedrijfsbijeenkomsten geeft Natanja invulling aan een deel van de dag. Of de deelnemers ervaring hebben met lichaamsgericht en ademwerk is irrelevant. Het helpt hen om uit hun hoofd in hun lichaam te komen. Dit brengt een bewustwordingsproces op gang, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. 

De deelnemers maken contact met hun gevoel en met zichzelf, waardoor meer harmonie in de hele groep ontstaat. Dit draagt ook bij aan helderheid en focus in de doelstellingen van het bedrijf. Natanja begeleidt daarnaast leidinggevenden in hun communicatie- en leiderschapsontwikkeling.

Agenda

Bekijk in onze agenda voor alle retraites, specials en bijscholingen.

Agenda.JPG
bottom of page