top of page
  • natanjavandenbrink

De Hei op...


Op 20 maart 2024 reisden 10 fijne vrouwen af naar de Hoorneboeg op de Hei, met een Chakra retraite in het vooruitzicht. Sommigen hadden weleens eerder een retraite gevolgd en anderen nog nooit. Ervaring met yoga was op een schaal van 1 tot 10. Oftewel een zeer diverse groep. Wat hen allen verbond was hun nieuwsgierigheid naar….eigenlijk naar zichzelf en hoe ze deze dagen zouden ervaren.

 

“Natanja heeft me meegenomen op een prachtige reis naar mijzelf, waar ik nog niet eerder ben ‘aan’gekomen.”

Dorine

 

“En, hoe was het voor jou, Natan?”, vroegen vrienden naderhand.

Ken je dat gevoel dat alles samenvalt? Dat datgene wat je doet 0 moeite kost? Dat je iets goed hebt voorbereid en dat het moment suprème gaat zoals het gaat en alles stroomt? Nou, dat gevoel had ik dus. Toen ik naar huis reed was óók ik opgeladen met een batterij uitslaand naar 100%.

 

“Lieve Natan, wat een cadeau was dit, inclusief de chakra reis! Om mij heen geniet iedereen hiervan mee op het moment. Alles is goed….Je bent hiervoor geboren! Dat is waarschijnlijk hetgeen ik het meest heb meegenomen van deze dagen.”

Carissa

 

Retraites organiseren is allesbehalve nieuw voor mij, alleen dit keer was ik alleen en had ik geen lieve collega om op terug te vallen. Met gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en weet ik nu nog beter dat dit écht mijn ding is. Alles wat ik tot nu toe heb ondernomen, zoals het begeleiden van evenementen, werken als communicatieadviseur tot het geven van yoga lessen & workshops, 1 op 1 begeleiding en het onderwijzen van yoga docenten……Het valt allemaal samen in een retraite. En, hoe fijn dat ik dit samen met een mooie groep kan delen?

 

25 – 27 november 2024 gaan we weer op reis, dit keer staat de Adem centraal. Ga jij ook mee? Een nieuwe groep vormt zich al, je bent helemaal welkom! Of misschien een vriendin, collega of bekende? Voel je vrij dit bericht te delen.

 

Twijfel je nog? Kijk op de website of bel / app via 06 27093731.


Hieronder reacties van eerdere deelnemers, die je twijfels misschien doen oplossen;-).


“Ook als je – net als ik – een wat nuchter persoon bent, is er genoeg te leren en mee te nemen. Ik vond de Yoga Nidra een openbaring!”

Carolien

 

 “Ik wilde bij het eerste idee niet meegaan, durfde niet echt, onbekend maakt onbemind, zeg maar. Maar ik ben over de grens heengegaan en 3 dagen van rust voor jezelf, in een veilige groep. Er is iets losgekomen wat ik niet had verwacht. Daar was het tijd voor en dit was mijzelf niet gelukt, dankjewel.”

Mariska

 

♥ Natanja

209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page