top of page
  • Foto van schrijverNatanja van den Brink

Licht op spanning

Bijgewerkt op: 29 dec. 2023

Wat doet een hond als iemand op z’n staart gaat staan? Hij piept en gaat schudden. Wat doen  wij mensen als we onze knie stoten? We vloeken en verstijven of verdoven. Door dit soort kleine en grote(re) schrikreacties houden we spanning vast. Ook overtuigingen of gevoelens van jezelf en uit je voorouderlijn kunnen spanning veroorzaken – jaar in, jaar uit.


Met liefde begeleid ik je in het bewust worden, ervaren en vrijmaken van spanning. Zodat je de innerlijke reis kunt maken van spanning naar ontspanning. Twintig jaar geleden startte ik een coachpraktijk onder de naam Dentromove. Dentro betekent in het Italiaans binnen, oftewel de beweging van binnenuit. Onbewust zette ik destijds al lichaamswerk in: een andere toegangspoort dan praten om bewust te worden van wat er binnen in je leeft, vaak verkrampt in de vorm van spanning.

Spanning vrijmaken via het lichaam en de adem maakt dat je mentaal en emotioneel ook gaat ontspannen. Zo kom je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel meer in evenwicht en ontspant je hele systeem. Ben je nieuwsgierig naar jouw reis van spanning naar ontspanning? Kom in beweging, zodat je van binnenuit nieuwe en gezonde gewoontes ontwikkelt. Je doorbreekt belemmerende patronen, verlicht de spanning van binnenuit en komt ontspannen in het leven te staan. Graag wandel ik mee op je pad naar een (ver)lichter leven. Want achter de wolken is er altijd licht en schijnt een stralende zon.


♥ Natanja

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page